Österlen

Vi befinner oss i ett rikt kulturellt landskap med många konstnärer och många historiskt intressanta platser. Klicka på någon länk för att kunna komma till fler intressanta platser i Sydöstra Skåne- Österlen. seÖsterlen Regional Matkultur Skåne Vi använder lokala och närproducerade råvaror!

Mr Gourmet

Catering med fester utöver det vanliga gör vi gärna för Dig och dina gäster i en lokal som du ordnar själv eller en lokal som vi ordnar i samråd med Dig. Vi kan stå för allt vad gäller din fest eller bara valda delar som du väljer själv. Vi har porslin ,bord stolar, servispersonal, engagemang och ja….. precis allt för Dina festligheter ska bli något utöver det vanliga!

MR Gourmet i Siriushuset

Siriushuset och dess festvåning står öppen för Dig och din privata fest eller vad du önskar. Vi har plats för 120 ätande gäster med möjlighet till dans och allt annat trevligt. Vi har stora salar för receptioner och möjlighet till fördrink eller uppträdanden om du så önskar. Konferens Konferens på Siriushuset, önskar du komma och konferera med god mat i en miljö som är färdigställd precis som du önskar! Vi har möjlighet att sitta 80 gäster i olika former från teatersittning med bildskärm till en ordinär sittning med fullständig service vad gäller mat och dryck. Whiskyprovning ordnar vi gärna för Dig och dina gäster,här i våra lokaler eller var helst du önskar. Ni bör vara minst 10 personer och vi kan hålla en provning precis så som du önskar det från en novisprovning till en konnosörsprovning, alltifrån olika områden till vertikalprovningar ifrån samma destilleri, caskprovning. Ja det finns många möjligheter att få något utöver det vanliga. Kom med ett förfrågan så återkommer jag med ett fullödigt förslag till Dig.