Mats Rodenstam driver cateringföretaget Mr Gourmet i Siriushuset i Ystad. Tillsammans med sina kollegor erbjuder han catering, antingen i egen festvåning eller ute oss kunderna. Verksamheten är igång året runt.

Att han blev egen företagare var lite av en slump som började med att TV4 Öresund sökte en TV-kock till en av sina programserier som sändes 1996. Under många år drev Mats Rodenstam Tomelilla Golfrestaurang.

Att bli egen företagare fanns tidigt i Mats tankar som en möjlig framtid. Alternativet var att bli jurist men det var militärtjänsten som gav blodad tand att bli kock.

Efter militärtjänstgöringen valde han därför att bli kocklärling på Skillinge Hamnkrog. Därefter blev det många resor utomlands och många byten av arbetsplatser.


Facebook

På gång i Siriushuset:
Höstsallad med linser🍂
Ägg o sill med en twist!👍
See MoreSee Less

Visa på Facebook

Klubb Gourmet på Siriushuset erbjuder nu Gåsamiddag med underhållning! Den 6:e november dukar vi upp med runda bord i våra luftiga lokaler och vi följer FHM´s rekommendationer.
Först till kvarn……varmt välkommen med din bokning.
Nu FULLBOKAT-kontakta oss för ev. återbud.
See MoreSee Less

Visa på Facebook

Meny för 19-23 oktober – för hemkörning – i samarbete med ICA Supermarket – alternativt för avhämtning hos oss på Siriushuset eller hos Toftebo kalkon.
Nu kan du också boka din Gåsamiddag hos oss!
Välkommen med din beställning.
See MoreSee Less

Visa på Facebook