Mats Rodenstam driver cateringföretaget Mr Gourmet i Siriushuset i Ystad. Tillsammans med sina kollegor erbjuder han catering, antingen i egen festvåning eller ute oss kunderna. Verksamheten är igång året runt.

Att han blev egen företagare var lite av en slump som började med att TV4 Öresund sökte en TV-kock till en av sina programserier som sändes 1996. Under många år drev Mats Rodenstam Tomelilla Golfrestaurang.

Att bli egen företagare fanns tidigt i Mats tankar som en möjlig framtid. Alternativet var att bli jurist men det var militärtjänsten som gav blodad tand att bli kock.

Efter militärtjänstgöringen valde han därför att bli kocklärling på Skillinge Hamnkrog. Därefter blev det många resor utomlands och många byten av arbetsplatser.


Följ oss på Facebook!

Här kommer vår veckomeny på Sjöbo Golfrestaurang för 21-25 juni. Välkommen – det går fint att beställa bord:info@mrgourmet.se0708 134691046 3780120Glad Midsommar! See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Visa på Facebook
Helgens meny på Sjöbo Golfrestaurang – med Helgens Luncher och Helgens Special. Varmt Välkommen! Boka gärna bord:info@mrgourmet.se0708 134691046 3780120Trevlig helg!Vi fortsätter med vår Cateringverksamhet och våra lokaler på Sirius/Ystad finns tillgängliga för bokning. See MoreSee Less

3 days ago  ·  

Visa på Facebook
Välkommen till Sjöbo Golfrestaurang🇸🇪⛳👩‍🍳🚶‍♀️!#lunch#mrgourmet#www.xn--sjbogk-xxa.se/#takeaway See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

Visa på Facebook